Prøv barfodssko og funktionelle sko i København

Smal eller bred fod - høj eller lav vrist?

Hvad er den perfekte størrelse? Skal det måske være en halv størrelse op eller ned i forhold til din typiske skostørrelse?

Hvilke sko skal du vælge til en vandretur, hvilke sko passer til løb, og hvilke sko vil være helt perfekte til en varm sommerdag?

Du kan læse og undersøge alt om barfodssko og funktionelle sko til du bliver træt i hovedet, men den bedste (og sikreste) løsning er at prøve skoene på. 

Besøg butikken i København

Derfor inviteres du til at komme ind i vores butik på Frederiksborggade 41, tæt på Nørreport i København og prøve løs!

Du får kyndig vejledning af erfarent personale, der har solgt barfodssko i Danmark siden 2014, og som er uddannet i føddernes funktion.

Vi har svar på alle dine spørgsmål, som f.eks.:

  • Hvordan vedligeholder jeg mine nye sko?
  • Kan jeg bruge barfodssko som voksen?
  • Hvilke sko er de bedste begyndersko?
  • Hvilke materialer er skoene lavet af?
  • Findes der veganske sko?
  • og meget andet

Du møder som regel to medarbejdere i butikken på de travleste tidspunkter, og der er altid tid til at vejlede dig, hvad end dine spørgsmål og behov skulle være.

Der er en hyggelig børneafdeling med tilgængeligt legetøj, hvor børnene kan lege mens vi finder den perfekte størrelse til de små fødder.

BEMÆRK: Lørdage er altid vores mest travle dage. Forvent bl.a. en masse børnefamilier. Vi anbefaler, at du prøver at finde et andet tidspunkt, hvis du ønsker den grundige individuelle vejledning, som vi vægter meget højt i vores butik.

Find vej: Parkering og offentlig transport

Der er ikke mange parkeringsmuligheder i Indre By København. Heldigvis er Nørreport med S-toget, Metroen og alle busserne kun 5 minutters gang fra butikken.

Måske er du heldig at finde en p-plads til bilen langs H.C. Ørstedsparken i nærheden eller i p-huset ved Torvehallerne.