Joe Nimble Danmark - nu er vi meget mere

Det startede i 2020 med Joe Nimble Danmark i København

I marts 2020 slog vi dørene op til Københavns nye skobutik, der ikke var som nogen andre: Joe Nimble Danmark. 

Vi havde sammensat et udvalg af sko for hele familien og til alle aldre - fra de første babysko til komfortable sko for vores modne kunder. Fælles for dem alle var, at de var 100% fodformede, zero-drop og fleksible. Dette har ikke ændret sig!

I samarbejde med det tyske firma Joe Nimble åbnede vi under navnet Joe Nimble Denmark, fordi Joe Nimble på det tidspunkt var et af de førende firmaer indenfor barfodssko. De havde simpelthen et komplet udvalg af herresko og damesko, både til business, vandring, løb, hverdag og vinterstøvler.
Det eneste de ikke lavede var børnesko, hvorfor vi også havde et blandet udvalg af mærker af de bedste børne barfodssko, der fandtes på det tidspunkt.

Glade kunder og det perfekte sko-sortiment

Vores kunder har fra starten af været mange og utroligt positive overfor den komfort og smertelindring, som vores sko har kunnet tilbyde. Vores sortiment faldt også i god smag med både neutrale og farverige sko, fine sko såvel som grove vandresko - der var noget for alle!

Men så kom corona og ramte verden, og i de 3 år der siden er gået, er der sket store ændringer hos vores leverandører. Joe Nimble udviklede de super populære modeller Addict og WanderToes med tykkere såler (Funktionelle sko), og vi fik endnu flere kunder. Mange kunder havde oplevet, at de enten slet ikke kunne bruge barfodssko med tynde såler, eller at barfodssko i nogle situationer ikke ydede nok beskyttelse til deres fødder; og nu var der et alternativ!

Joe Nimble er nu et løbesko-brand

Over de 3 år siden vi åbnede, har vores største leverandør skiftet fokus til kun at producere løbesko. Vi vil stadig have deres populære zerodrop løbe- og vandresko på lager;  men vi har suppleret udvalget med bla de super-populære mærker Altra og Merrell fra US - og selvfølgeligt alle de bedste barefoot mærker som BeLenka, Froddo, Koel Shoes og Bär Schuhe.

Større udvalg af funktionelle sko og barfodssko end nogensinde før

Der er nu mere end nogensinde noget for alle i vores butik! Vores selektion ændrer sig meget fra sæson til sæson, og du er sikker på at finde et par lækre sko til lige netop dig - vi får nye varer hver måned - så husk endeligt at kigge forbi igen; eller kast et blik på hjemmesiden hvor du kan se alle de modeller og størrelser som er tilgængelige i butikken!

Stadig officiel Joe Nimble forhandler i Danmark

Vi er selvfølgelig stadig officiel Joe Nimble forhandler i Danmark, og skulle du være interesseret i en farve eller model, som vi ikke har i butikken, kan vi altid bestille den hjem til dig. 

Velkommen i Frederiksborggade 41, København!

Nyheder