HANDELSBETINGELSER

Generelt

Denne side ejes af BestShoes ApS, CVR: 40970878

Functional Footwear

Frederiksborggade 41

1360 København K

info@functionalfootwear.dk

tlf: 53 59 50 30

Salgs- og leveringsbetingelserne som er beskrevet nedenfor gælder for køb af varer på www.functionalfootwear.dk til levering i EU.

Priser og betaling

Hos Functional Footwear tager vi forbehold for eventuelle pris- og trykfejl samt udsolgte varer. Vi har ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

Betalingsmuligheder

Hos Functional Footwear kan du betale med de fleste kreditkort, MobilePay, ApplePay, ShopPay og GPay.

Ovenstående betalingsmuligheder er alle uden gebyr, når du handler hos os. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes eller afhentes. Alle beløb er angivet i DKK og er inkl. moms.

Levering 

Vi sender senest næstkommende hverdag eller lørdag efter lagt bestilling.

Vi sender til hele Danmark og lande indenfor EU.

Vi tilbyder flere forskellige leveringsmetoder; der varierer efter land. 

I Danmark kan du altid vælge fast lav porto på 29 kr til GLS pakkeshop. Desuden tilbyder vi også GLS hjemmelevering, og PostNord pakkeshop eller hjemmelevering. De forskellige rater kan ses når du vælger forsendelsesmetode.

Vi sender pakken til nærmeste pakkeshop. Du vil modtage track- og tracenummer, så du kan spore den. Du får direkte besked på mail og/eller SMS fra fragtfirma, når du kan afhente din pakke i din valgte pakkeshop;  oplys derfor altid både telefonnummer og email adresse ved køb. 

Som regel leverer vi indenfor 1-3 hverdage efter bestillingen, hvis ikke andet er oplyst.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler på functionalfootwear.dk.  Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen sendes retur i præcist samme stand som ved modtagelse og i original emballage/æske. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Du må selv vælge forsendelsesmetode og er velkommen til at sende til en pakkeshop i nærheden af butikken. Du må også gerne aflevere varen retur i vores fysiske butik på Frederiksborggade 41.

 HUSK at vedlægge navn og ordrenummer i pakken!

Adresse og kontakt-info:

Functional Footwear

(Joe Nimble Store)

Frederiksborggade 41

1360 København K

info@functionalfootwear.dk

tlf: 53 59 50 30

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Da du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur, anbefaler vi at du gemmer det tilhørende track- og tracenummer.

Husk at afhente i pakkeshop til tiden da ikke afhentede pakker, der kommer retur, opkræves et gebyr på 50,-, som er fragtfirmaets retur-pris. Beløbet fratrækkes refunderingen.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis varens købspris retur. Eventuelle fragtudgifter ved retur skal du selv betale. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Fra vi modtager din returordre vil du senest have pengene retur på din konto indenfor 7 dage, men vi tilstræber at der går kortere tid. Beløbet vil altid blive tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Hvis du køber en vare som er mærket: BESTILLINGSVARE er der ingen fortrydelsesret. Det vil altid være angivet meget tydeligt, om en vare er bestillingsvare eller bare en del af vores almindelige sortiment på webshoppen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fabriks-fejl i materiale eller fremstilling. Fejlen vil blive afhjulpet, dvs. reparation hvis dette er muligt, og ellers får du en identisk vare. Hvis der ikke forefindes identiske varer på lager længere, får du pengene retur. Hvis du ønsker at beholde varen, kan man også individuelt aftale andre løsninger, såsom afslag i prisen.

Håndhævelse af reklamationsretten er altid afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader skabt ved forkert håndtering af produktet. Du skal altid reklamere lige så snart du opdager en fejl eller mangel.

Når du har fået svar fra os, om at din reklamation er godkendt, SKAL du reagere indenfor 14 dage, da reklamationen efter det udløber og din reklamationsret bortfalder.

Indsendelse/indlevering af varer uden forudgående aftale om reklamation, betragtes ikke som en gyldig reklamation.

Klagemuligheder

Ved klager, spørgsmål eller kommentarer, kan du kontakte os via:

info@functionalfootwear.dk

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail info@functionalfootwear.dk

Virksomheden er underlagt dansk lovgivning.

Ændringer

 Vi forbeholder os ret til at ændre handelsbetingelserne ensidigt med d.d.